Hoe koop je een scooter?

Het kan ook handig zijn om de btw van je scooter te berekenen met bijvoorbeeld een online btw berekenen tool. Een online scooter kopen in Nederland. Daar waar we geneigd zijn om de mannelijke tweewieler met motorfietsen te vergelijken, geven ze me soms een glimlach op mijn gezicht. Al sinds de laatste eeuw vallen ze goed in de smaak bij zowel jong en oud. Wie wilt er nou niet een lekker stuk racen op deze stoere snelheidsduivel? Vandaag gaan we een beetje in op de geschiedenis, discussferen we wat een scooter zon leuke vervoermiddel maakt en een aantal tips om de juiste scooter uit te kiezen.

Mannen rijden er al op sinds 1894 toen het Duitse duo Hildebrand & Wolfmulle een motorvoertuig met kickstart in elkaar frutselde. Maar de scooters brachten maar weinig enthousiasme met zich mee. Totdat in 1930 het duo Salsbury en Cushman tegen het lijf kwamen. Ze vonden een doelgroep die interesse had: militairen. Europese militanten zochten naar boodschappers die zich goed en snel konden verplaatsen. Salsbury en Cushman werden in een korte tijd overspoeld met militaire bestellingen.

Ironisch genoeg, was er een wereldoorlog voor nodig om de markt van de toenmalige militaristische doelgroep tot de gewone burger te brengen. De twee Italiaanse zakenmannen Piaggo en Lambretta transformeerde deze scooters met de nodige sexappeal en esthetische strakke Italiaanse uiterlijk. Piaggo stond vooral bekend om zijn productie in Italiaanse gevechtsvliegtuigen tijdens de tweede wereld oorlog, maar door de beëindiging van de oorlog moest hij zijn fabriek opzeggen. In 1946 werd de eerste scooterlijn “Vespa” in Europa geboren.

Een scooter kopen

Vandaag de dag zijn scooters voor een brede doelgroep beschikbaar, vooral reizigers die naar hen werk moeten. Door de toenemende olieprijzen de afgelopen 15 jaar, zijn scooters behoorlijk populair geworden. Ze hebben een goede impact op de wereldwijde olie-industrie.

Vroeger was het een heel karwij om deze tweewieler in je bezit te krijgen. Je stapte een aantal winkels binnen en maakte na uren en soms dagen pas een keuze welke je zou kopen. In de prijzen zat vaak speling vaak was je behoorlijk teleurgesteld wanneer je erachter kwam dat je hem ergens anders voor een goedkopere prijs kon vinden. Tegenwoordig kijk je op je smartfoon en heb je binnen enkele weken al jouw veelbelovende krachtpatser op je stoep staan. Het internet heeft het erg gemakkelijk voor ons gemaakt. Fastfuriousscooters is een veelbelovende webshop waar veel tevreden klanten je voor gingen.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Huis en tuin
Voordelig Flexfolie bij Signwarehouse verkrijgbaar

Signwarehouse is een uitstekende keuze voor het bedrukken van textiel. De ervaring heeft ons geleerd dat Politape textiel lang mooi blijft. Flexfolie is hier zeer voordelig verkrijgbaar. Neem gerust een kijkje om het zelf te ontdekken. Siser PS Series Flex folie PU vinyl Deze zelfklevende folie is in meer dan …

Huis en tuin
Een wasmachine voor in de badkamer

Je kan niet in een keer een winkel binnenlopen om een wasmachine te halen. Er zijn een hele hoop soorten die mogelijk zijn. Er komt echt een hoop kijken wanneer je er een moet hebben Waar moet je hierbij aan denken is de vraag?  Als je een wasmachine nodig hebt …

Huis en tuin
Tafelbeschermer voor in huis

Het kan natuurlijk altijd voorkomen. Je hebt een nieuwe tafel in huis maar je hebt een of ander drankje geknoeid. Nu zit er een vlek op deze vlek bij de tafel. Als de tafel een erfstuk is of als de prijs aardig hoog is dan is dit erg zonder. Om …