Hoe koop je een scooter?

Het kan ook handig zijn om de btw van je scooter te berekenen met bijvoorbeeld een online btw berekenen tool. Een online scooter kopen in Nederland. Daar waar we geneigd zijn om de mannelijke tweewieler met motorfietsen te vergelijken, geven ze me soms een glimlach op mijn gezicht. Al sinds de laatste eeuw vallen ze goed in de smaak bij zowel jong en oud. Wie wilt er nou niet een lekker stuk racen op deze stoere snelheidsduivel? Vandaag gaan we een beetje in op de geschiedenis, discussferen we wat een scooter zon leuke vervoermiddel maakt en een aantal tips om de juiste scooter uit te kiezen.

Mannen rijden er al op sinds 1894 toen het Duitse duo Hildebrand & Wolfmulle een motorvoertuig met kickstart in elkaar frutselde. Maar de scooters brachten maar weinig enthousiasme met zich mee. Totdat in 1930 het duo Salsbury en Cushman tegen het lijf kwamen. Ze vonden een doelgroep die interesse had: militairen. Europese militanten zochten naar boodschappers die zich goed en snel konden verplaatsen. Salsbury en Cushman werden in een korte tijd overspoeld met militaire bestellingen.

Ironisch genoeg, was er een wereldoorlog voor nodig om de markt van de toenmalige militaristische doelgroep tot de gewone burger te brengen. De twee Italiaanse zakenmannen Piaggo en Lambretta transformeerde deze scooters met de nodige sexappeal en esthetische strakke Italiaanse uiterlijk. Piaggo stond vooral bekend om zijn productie in Italiaanse gevechtsvliegtuigen tijdens de tweede wereld oorlog, maar door de beëindiging van de oorlog moest hij zijn fabriek opzeggen. In 1946 werd de eerste scooterlijn “Vespa” in Europa geboren.

Een scooter kopen

Vandaag de dag zijn scooters voor een brede doelgroep beschikbaar, vooral reizigers die naar hen werk moeten. Door de toenemende olieprijzen de afgelopen 15 jaar, zijn scooters behoorlijk populair geworden. Ze hebben een goede impact op de wereldwijde olie-industrie.

Vroeger was het een heel karwij om deze tweewieler in je bezit te krijgen. Je stapte een aantal winkels binnen en maakte na uren en soms dagen pas een keuze welke je zou kopen. In de prijzen zat vaak speling vaak was je behoorlijk teleurgesteld wanneer je erachter kwam dat je hem ergens anders voor een goedkopere prijs kon vinden. Tegenwoordig kijk je op je smartfoon en heb je binnen enkele weken al jouw veelbelovende krachtpatser op je stoep staan. Het internet heeft het erg gemakkelijk voor ons gemaakt. Fastfuriousscooters is een veelbelovende webshop waar veel tevreden klanten je voor gingen.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Huis en tuin
Een goedkope “verbouwing”

Een van de meest simpele manieren om jouw kamer een persoonlijke sfeer te geven is door iets aan de muur te hangen. Dit zorgt er voor dat jouw kamer een stuk ruimer lijkt, daarnaast is een kale muur ook niet om aan te zien. De vraag is alleen waar je …

Auto en vervoer
Vergelijk dashboard camera’s bij Vivacamera!

Op de volgende link kan je de beste dashboard camera vergelijken bij vivacamera. Het leuke aan deze website is dat je zelf de modellen dashboard camera’s uitgebreid kunt vergelijken. Je vindt op deze manier de beste dashboard camera tegen zo weinig mogelijk geld. Niemand wilt hier meer geld aan uitgeven …

Auto en vervoer
Ben je het slachtoffer geworden van een ongeluk?

Heb jij een auto ongeluk gehad? Dat kan iedereen overkomen. Wanneer jou dat is overkomen dan wil je natuurlijk graag schadeloos gesteld worden. De hoogte van de schadeloosstelling is helemaal verschillend per situatie. Het is maar net hoeveel last je er van ondervindt. Dit kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn. …