Let op Flexibiliteit bij het huren van een kantoor

Flexibiliteit zorgt voor onzekerheid bij de verhuurder en leid dan ook vaak tot hogere huurlasten (Kantoorruimte Valkenswaard is hier te vinden) Het is belangrijk om van te voren goed de huurtermijn in te schatten zodat er een goede balans gevonden kan worden tussen de huurkosten en de flexibiliteit van jouw bedrijf. Wanneer je je kantoor binnen 2 tot 3 jaar weer verlaat is het slimmer om een huur contract af te sluiten waarbij je gebruik maakt van een 1 jarige huurtermijn.

Een andere vorm van flexibiliteit heeft te maken met de laagste maandelijkse huurprijs of de laagste totaalprijs over een periode. Een verhuurder houd vaak stand aan zijn huurprijs. Het is dan ook slim om op basis van 1 jaar te zorgen voor 1 huurvrije maand. En als het mogelijk is, dan zijn 2 huurvrije maanden natuurlijk nog beter. Door dit te doen kun je veel geld besparen op de jaarkosten.

Als groter bedrijf kun je ook gaan kijken naar verschillende investeringen in de kantoorruimte. Wanneer je besluit om voor een lange tijd een ruimte te huren dan doe je hier vaak investeringen in. Denk bijvoorbeeld maar aan nieuw ruimtes en ook moet het kantoor zo nu en dan wat opgeknapt worden. Wel betaalt de verhuurder hier aan mee, aangezien het zijn ruimte is. Maak hier dan ook goede afspraken over met jouw verhuurder. Zo kun je ook de mensen die na jouw huren laten mee betalen aan het onderhoud. De investeringsbijdrage moet dan ook goed afgesproken worden. Vaak is het aan te raden om als huurder te kiezen voor een verspreiding van deze kosten. Om alles namelijk in 1 keer te betalen kan best duur zijn. Houd hierbij ook rekening mee met de verwachte duur van je huur van de kantoorruimte.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Huren en verhuren
Villaspot vakantiehuizen

Villaspot is al een aardig lange tijd een van de bekendere aanbieders op het gebied van huizen voor in de vakantie. Maar je kunt er ook terecht voor luxe vakantiehuizen en grote vakantiehuizen. Het voordeel van Villaspot is dat je erg veel vrijheid hebt tussen het kiezen van de verschillende …