Voordelen van het hebben van zonnepanelen

Als je Zonnepanelen LG koopt betaal je meestal alleen de aanschaf kosten. De installatie prijs zit meestal al in de prijs verwerk. Vraag dit wel altijd na bij de verkoper. Zo zorg je dat je niet voor een verassing komt te staan. Een goed geinstaleerd zonnepaneel systeem is onderhoudsvrij. Na ongeveer 10 tot 15 jaar moet er alleen een nieuwe omvormer gekocht worden.

Bekende merken

Sanyo bracht de eerste zonnepanelen ooit uit op de markt. Inmiddels zijn er een heleboel andere merken bij gekomen. De meest gebruikte zonnepanelen van tegenwoordig zijn bijvoorbeeld:

  • Zonnepanelen LG
  • Panasonic
  • Canadian solar
  • En JA Solar

Vermogen

Het vermogen van een zonnepaneel word genoemd in het aantal Wp. Wp staat voor Watt piek. Dit is het aantal watt dat word doorgegeven aan jouw installatie. Zo zal een installatie met een hogere Wp namelijk meer energie opleveren.

Voordelen 

Milieu bewust – Zonnepanelen zijn goed voor het milieu. Ze stoten zelf geen CO2 uit. Maar tijdens de productie van de panelen komt er wel CO2 vrij. Hierdoor zijn zonnepanelen niet geheel CO2 vrij.

Rekening verlagend – Door middel van zonnepanelen kan je je energie rekeningen laag houden. Zo bespaar je geld op je energie verbruik. Voor een gemiddeld huishouden heb je ongeveer 16 zonnepanelen nodig. Met dat aantal zonnepanelen dekje het gemiddelde verbruik van een huishouden.

Huiswaarde – De waarde van je huis gaat met zonnepanelen meteen omhoog. Dit komt omdat de EPC (Energieprestatiecoëfficiënt) van je huis verbeterd. Het is namelijk zo, verbruik je minder energie? Dan krijg je ook automatisch een betere energielabel.

Rendement – Het rendement van een zonnepaneel systeem met 14 panelen ligt tussen de 4,5 en 7%. Dit is meer dan je aan renten op de bank zou verdienen.

Met de tijd gratis stroom – Met zonnepanelen verdien immers de kosten voor het systeem terug. Hoewel het wel ongeveer 6 tot 8 jaar duurt. Alles wat je na deze tijd verdient is gratis stroom.

 

elektronica
Functies – Goedkope webshop

Wilt u graag een goedkope webshop laten maken? U kunt ons team, van ervaren grafische ontwerpers en programmeurs, een goedkope webwebwinkel laten maken! Vergelijk onze webshop prijzen met die van de concurentie en u zult gelijk zien dat u bij ons de beste kwaliteit krijgt voor een goedkope prijs. Grafisch …

elektronica
Waarom Bluetooth koptelefoon kopen?

Er zijn steeds meer mensen kiezen er voor om een Bluetooth koptelefoon te kopen. Dit is dan ook vele malen makkelijker voor degene die niet zo fan zijn van een draad bij je koptelefoon. Een bluetooth koptelefoon heeft een batterij, dit zit meestal verwerkt in het ding zelf. Dit betekent …